سال نو بر همگان مبارک باد به امید سال پر از پیروزی و امید برای ایران و ایرانی

ما “ایرانی ها” بر خلاف “عراقی ها ” به حمله ” آمریکا ” به کشورمان ” نه گفتیم و امروز یکدیگر را در خیابانها ، پاره پاره نمی کنیم .

 

warning

قساوت غیر قابل باورو خشونت  شرکت کنند گان و سرکوب کنند گان تظاهرات جاری که در استان‌های ذی‌قار، بصره، بابل، واسط، دیوانیه، مُثَنی و بخصوص ” بغداد” شدت داشته بیانگر زمینه های در افتادن  دوباره ” عراق ” به درگیریهای قومی و فرقه ای است .

 

 

This slideshow requires JavaScript.

 خبرگزاری رویترز می گوید : گزارش یک کمیته دولت عراق اعلام کرده است که ۱۴۹ معترض عراقی در اعتراضات اخیر کشته شدند. این گزارش می گوید نیروهای امنیتی از زور بیش از اندازه استفاده کرده اند.گزارش دولتی می گوید بیش از ۷۰ درصد قربانیان بر اثر شلیک گلوله به سر و یا سینه، جان خود را از دست دادند. ( خبر از سایت صدای آمریکا ) .

شبکه های اجتماعی  مشحون از ویدیو هائیست که ” عراقی ” ها ی وابسته به گروههای  مختلف مذهبی و سیاسی و فرقه ای ، خود ،  حتی در مواردی که خبری از نیروهای امنیتی و انتظامی نیست ، با سلاح های سرد و هر وسیله ای که بدستشان میرسد یکدیگر را مورد ضرب و شتم قرار داده ، مضروب می کنند و یدیگر را به بدترین شکل می کشند . !

شکی نیست که زمینه و علت اصلی آمدن مردم به خیابانها ، فقر و فساد دولتی و ناکار آمدی نظام حاکم بر کشور عراق است و در این میان دو دولت تاثیر گذار در منطقه یعنی ” ج.ا.” و  ” عربستان سعودی ” برای سوق دادن تظاهرات بسوی منافع خود در ان کشور ، با استفاده از عوامل خود ، تلاش کرده و در این میان مردم مصیبت زده عراق که اتفاقا خود از مسببین بوجود آمدن این وضع هستند ، بیشترین آسیب را دیده و کشور خود را بسوی جنگ داخلی وقدرت گیری دوباره بعثی ها وداعشی ها ، میرانند .

“ج.ا.” که با توجه به جایگاه قانونی شبه نظامیان طرفدار خود در نظام سیاسی حاکم خواهان تقویت دولت ” عادل عبدالمهدی ” است سعی در فرونشاندن تظاهرات دارد و ” عربستان سعودی ” که در عراق امکان حضور قانونی وحتی غیر رسمی را از دست داده به کمک بعضی از گروههای قومی و سنی های ناراضی سعی در تغییر چهارچوبهای حاکم بر تقسیم قدرت و منابع ثروت به نفع متحدان عراقی خود را دارد .

نتایج بررسی‌های روزنامه های آمریکایی نشان می‌دهد ۷۹ درصد از پیام‌هایی که در توئیتر درباره «تظاهرات‌ در عراق» منتشر می‌شود مربوط به کاربران سعودی هستند.

یک کاربر فضای مجازی به نام «jamal cheaib» با انتشار یک عکس نوشته ۲۰۰ «ربات» اقدام به بازنشر ۱۳۰۰۰ پیام با موضوع تظاهرات در عراق کرده‌اند. چنین الگویی نخستین نشانه‌ای است که احتمال ماشینی بودن تلاش برای پررنگ کردن یک هشتگ را تقویت می‌کند.

او سپس عکسی را از نتایج تحلیل خود بر روی هشتگ «#العراق_ینتفض» توسط برنامه‌های مخصوص تحلیل پیام‌های توئیتری و هشتگ‌ها منتشر کرده است. این عکس (عکس زیر) توزیع سن، جنس، تعداد پیام‌ها و تعداد پیام‌های بازنشرشده برای هشتگ فوق‌الذکر را نشان می‌دهد.

( بخش های آبی از نوشته ای در مجله هفته کپی شده است )

بنا به گزارش رادیو فردا ” دولت عراق به دنبال ادامه درگیری‌های خشونت بار در این کشور که دهها کشته برجای گذاشته است، شنبه چهارم آبان -26 نوامبر – فعالیت شبکه‌های العربیه و الحدث وابسته به عربستان را در این کشور تعلیق کرد”.

نمی توان از نقش مخرب حمله آمریکا به عراق در بوجود آمدن وضعیت فعلی یاد نکرد ، حمله ای که آمریکا با امید به تحکیم موقعیت خود در منطقه و ادامه آن برای سرنگون کردن ج.ا. انجام داده و افرادی مانند ” احمد چلبی ” از مدافعین آن بودند

در میان گروههای اپوزیسیونی ایرانی ، همان گروههایی که از حمله “آمریکا ” به ” عراق ” حمایت کردند واز این حمله تحت عنوان “صدور دموکراسی و حکومت قانون ” دفاع کردند ، آری همان گروه سیاسی یعنی ” سلطنت طلبان” امروز نیز در فضای های مجازی از تظاهرات خشونت آمیز و بی هدف ، تظاهر کنند گان عراقی دفاع کرده و مردم ایران را به چنین حرکاتی فرا می خوانند  ، یک نتیجه منطقی از این موضوع می تواند این باشد که اگر ایرانی ها از موضع کسانی مانند ” نوری زاده ” ، ” سازگارا ” ، ” ف.م سخن” ، ” جلالی تهرانی ” ” مجید محمدی ” حمایت کرده و به حمله امریکا به ” ایران ” روی خوش نشان داده و آن حمله هم با موفقیت انجام شده و کشور ایران را با خلاء قدرت مرکزی روبرو می کرد ، همین صحنه هایی که امروز در کشور عراق با آن روبرو هستیم را شاید در کردستان وآذربایجان و بلوچستان میدیدیم .

زنده یاد ” داریوش شایگان ” ایرانی ها را به ” ماسه های نرم تشکیل دهنده بستر اقیانوس ها با موجهای سهمگین تشبیه می کند که در گذر تاریخ تندی و تیزی صخره های کنار رودخانه ها که با وزش هر بادی اسیر برخورد موجها می شوند را دست داده اند اما تاریخ ساز هستند “

حوادث این روز ها در عراق و لبنان و حتی یمن و خشونت های بهار عربی در ” مصر ” .برخوردهای فرقه ای و کودتای ” السیسی ” و حکومت نظامیان بر آن کشور ، نشان می دهند که می توان به ایرانیان بعنوان ” مدنی ترین ” ملت منطقه نگاه کرد ، ملتی که مانند طبل در برخورد با سنگپرانی های هر ولگردی به ارتعاش در نیامد  و مانند آهن سخت ، براحتی تن به هر تغییر و خمشی  نمی دهد . می توانیم بگوییم :” ما “ایرانی ها” بر خلاف “عراقی ها ” به حمله ” آمریکا ” به کشورمان  ” نه گفتیم و امروز یکدیگر را در خیابانها ، پاره پاره نمی کنیم . زمینه جنگ داخلی و برادر کشی و بر آمد ” داعش ” در کشورمان ” را فراهم نمی کنیم . ” مردم  ایران شروع کننده اعمال خشونت نخواهند بود مگر اینکه ” ج.ا.” آن را به آنان تحمیل کند .

 

Tagged as: , , , , , , , , , , ,

Categorised in: فرهنگ ، تاریخ و جامعه, سیاست

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Start here

%d bloggers like this: